• slide
  • slide
  • slide

ZWEMLESSEN
In ons verwarmd binnenzwembad kan je genieten van uitdagende zwemlessen, voor jong en oud!

Zwemacademie Wonderwater  • slide
  • slide
Bij zwemacademie wonderwater bieden wij verschillende modules van lessenreeksen voor het aanleren van verschillende zwemtechnieken en zwemvaardigheden, en dit van initiatie tot vervolmaking. Wij bieden dit aan vanaf de leeftijd vanaf vier jaar oud. Bij wonderwater werken wij met groepjes van maximaal 4 kinderen per groep of 3 volwassenen per groep, en dit altijd met één lesgever per groep.

Meer informatie?

Zwemmen bij coach ValeryBij zwemcoach Valery krijgt je kind zwemlessen op maat, waarbij de lessen te omschrijven zijn als ‘technisch en uitdagend’ waarbij ze streng is op techniek maar genoeg ruimte laat om het kind speels en grensverleggend te laten bewegen in het water. Daarnaast heeft het welbevinden van het kind tijdens de lessen absolute prioriteit.

Ondertussen blijven ze zelf als trainer groeien en ontwikkelen. Zo zijn bijscholingen een vast gegeven in de jaarplanning.

In de samenwerking met Division D92 zal Valery steeds op maandag en vrijdag de zwemlessen verzorgen.

Hiermee sluiten we naadloos aan bij de visie van het multidisciplinair team om mensen in een optimale omgeving veilig te laten bewegen.

Meer informatie?