fbpx

Over Division92

Wie zijn wij?

Division92 is een modern concept: een multi-discipliniar sport & gezondheid centrum waar je naast CrossFit ook tal van andere mogelijkheden hebt. Zo beschikken we over een verwarmd binnenzwembad, een sauna, en werken we met in-house massage therapie, podoloog,zwemschool voor de kinderen en een kinesist.

Naast dit alles organiseren wij ook sportkampen voor kinderen.
Ook kan je sinds kort terecht bij ons voor weerbaarheidstraining voor jong en oud.

Het Division92 team bestaat uit professionele coaches met jarenlange ervaring in hun vak. Samen bezorgen ze jouw advies op maat, zodat jij snel je doelen kan bereiken.

Kwaliteitsvolle lessen en diensten gegarandeerd!

Over division92

Ons team

vincent

Headcoach Vincent

Vincent geeft als owner & headcoach zowel CrossFit als muay Thai bij Division92. Vol van persoonlijke ervaring, leert hij jou alle kneepjes van het vak!

eveline

CrossFit Eveline

Eveline, van EQuiFit, geeft CrossFit lessen aan kinderen en volwassenen, vooral specifiek starters. Haar ervaring laat haar toe om elke les uniek en interessant te maken voor de lesnemers.

Wout

Kinesist Wout

Al vroeg wist Wout dat hij kinesist wou worden omwille van zijn interesse in sport en het menselijk lichaam. Hij beoefende zelf al meerdere sporten en kan daardoor zijn ervaring koppelen aan zijn wetenschappelijke kennis.

rebecca

Podologe Rebecca

De in-house Podologe bij Division92 is Rebecca. Haar liefde voor deze discipline komt voort uit het kunnen helpen van personen door het veelzijdige karakter van podologie!

nick

Wonderwater Nick

Nick is lesgever bij Zwemacademie Wonderwater en geeft lessen schoolzwemmen vanaf 4 jaar oud. Hij heeft ondertussen meer dan 10 jaar ervaring en bezit het initiator zwemmen diploma.

Koen

Wonderwater Koen

Koen is lesgever bij Zwemacademie Wonderwater en geeft lessen schoolzwemmen vanaf 4 jaar oud. Hij heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring en bezit het initiator zwemmen diploma.

Martial arts trainer Benny

Sinds mijn 16de ben ik in de ban van krijgskunsten. Gestart met karate tot bruine gordel en dan overgeschakeld naar kung fu en zo in contact gekomen met tai chi. Alles bij elkaar kan ik spreken van 26 jaar ervaring in dit wereldje.

Ons volledige sportaanbod ontdekken?

nl_BENL