Over Division92

Wie zijn wij?

Welkom bij Division92! 

Wij zijn een groepspraktijk met een breed scala aan medische en sportieve diensten. Ons team biedt professionele kinesitherapie en podologie, evenals zwemlessen voor jong en oud.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor bokslessen, CrossFit, infrarood cabines en cardioapparatuur.

Bij Division92 heerst een familiale sfeer met goede coaches en een echte community. Kom zeker eens langs en ervaar zelf onze expertise en warmte. Ons centrum ligt in het groen en biedt ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Sportieve groet en tot snel!

Over division92

Ons team

vincent

Headcoach Vincent

Vincent geeft als owner & headcoach zowel CrossFit als muay Thai bij Division92. Vol van persoonlijke ervaring, leert hij jou alle kneepjes van het vak!

eveline

CrossFit Eveline

Eveline, van EQuiFit, geeft CrossFit lessen aan kinderen en volwassenen, vooral specifiek starters. Haar ervaring laat haar toe om elke les uniek en interessant te maken voor de lesnemers.

Wout

Kinesist Wout

Al vroeg wist Wout dat hij kinesist wou worden omwille van zijn interesse in sport en het menselijk lichaam. Hij beoefende zelf al meerdere sporten en kan daardoor zijn ervaring koppelen aan zijn wetenschappelijke kennis.

nick

Wonderwater Nick

Nick is lesgever bij Zwemacademie Wonderwater en geeft lessen schoolzwemmen vanaf 4 jaar oud. Hij heeft ondertussen meer dan 10 jaar ervaring en bezit het initiator zwemmen diploma.

Koen

Wonderwater Koen

Koen is lesgever bij Zwemacademie Wonderwater en geeft lessen schoolzwemmen vanaf 4 jaar oud. Hij heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring en bezit het initiator zwemmen diploma.

rebecca

Podologe Rebecca

De in-house Podologe bij Division92 is Rebecca. Haar liefde voor deze discipline komt voort uit het kunnen helpen van personen door het veelzijdige karakter van podologie!

Ons volledige sportaanbod ontdekken?

nl_BENL