fbpx

Kinesist Dendermonde

kinesitherapie en manuele therapie

Heb je spierpijn, gewrichtspijn, een blessure of andere klachten? Is het plots ontstaan of is de klacht al langdurig aanwezig? Moet je revalideren na een operatie? Dan kan kinesitherapie voor jou de oplossing bieden.

Door een combinatie van oefeningen en therapieën (manuele therapie, dry needling, cryotherapie …) verminder je de pijn en voorkom je problemen in de toekomst.

Bij Division92 hebben we met Wout Nobels een eigen kinesist in Dendermonde in huis.

Kinesist Wout NObels

Kinesist Wout Nobels

Kinesitherapie bij Division92 is gebaseerd op de vraag en persoonlijke eisen van de patiënt. Door met jou in dialoog te gaan zal je als patiënt een unieke revalidatie krijgen die op jouw maat is. Tijdens de therapie zal genezing, beweging en het hervatten van de (sport)activiteiten centraal staan.

De praktijk zal gerund worden door Wout Nobels. Al vroeg wist Wout dat hij kinesist wou worden omwille van zijn interesse in sport en het menselijk lichaam. Hij beoefende zelf al meerdere sporten en kan daardoor zijn ervaring koppelen aan zijn wetenschappelijke kennis. Dit zorgt ervoor dat hij jou de meest efficiënte en doelgerichte therapie kan aanbieden voor het herstel van jouw blessure of ongemakken. Geen enkele therapie ziet er dus exact hetzelfde uit.

Specialisaties:

  • Master in de Sportkinesitherapie (UAntwerpen)
  • Master in de Musculoskeletale kinesitherapie (UAntwerpen)
  • Postgraduaat in de Manuele therapie (UGent)
  • Dry Needling in opleiding (Trigger)
Sportspecifieke cursussen:
  • Analysing running technique & running re-education
  • Running Related Injuries: rehab & prevention
  • Strength and Conditioning for Physiotherapists

Ons volledige sportaanbod ontdekken?

nl_BENL