fbpx

CrossFit Dendermonde

Wat is CrossFit?

De filosofie achter CrossFit is om je niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling leidt.

CrossFit staat voor: CONSTANTLY VARIED – FUNCTIONAL MOVEMENT – HIGH INTENSITY.

Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de Crossfit bewegingen te leren en een intensieve training ‘Workout of the Day’ (WOD) van 10 tot 20 minuten.

CrossFit houdt veel techniek en veel verschillende skills in, alles kan op ieders persoonlijk niveau aangepast worden.

Daarom raden we aan om een gratis proefles aan te vragen (via mail: crossfitdmd@division92.be of via de contact button) onder begeleiding van een extra coach die je dan extra hulp en uitleg kan geven.

CrossFit startpakket​

New to the world of CrossFit? Not sure if CrossFit is right for you? Then we've got the best deal for you!

Het starterspakker omvat 1 gratis proefles, gevolgd door 30 dagen toegang tot alle CrossFit WOD-lessen. De eerste twee lessen volg je eveneens een introductie voor een correcte houding én technieken, gegeven door een privécoach tijdens één van de CrossFit Wod-lessen.

Je kan met je starterspakket deelnemen aan alle CrossFit-WOD lessen én dit 2x per week gedurende 4 weken lang (2 intro lessen excl proefles inbegrepen).

Prijs: € 70

CrossFit volwassenen

Alleen sporten is leuk, maar in groep trainingen volgen is nog veel leuker! Samen deel je unieke CrossFit ervaringen met de andere teamleden.

Will you be part of our CrossFit team soon?

Regardless of your level or experience, everyone is welcome to join CrossFit training at Division 92!

Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de Crossfit bewegingen te leren en een intensieve training ‘Workout of the Day’ (WOD) van 10 tot 20 minuten.

Ben je al bekend met crossfit, wil je graag een eerste keer langskomen en heb je voldoende kennis om je in een basisles te behelpen? 

Reserveer dan een drop-in plaats!

Crossfit volwassenen

RookieClass

You don’t have to be great to start, but you have to start to be great!

Iedereen welkom, jong, oud, groot, klein, kind, op leeftijd, herstellend, … IEDEREEN!

Dit geeft je niet alleen de mogelijkheid om bv samen met je kind te sporten maar ook om nog meer op je eigen niveau te kunnen sporten. Want dat is waar CrossFit voor staat!

Deze trainingen zijn op maat gemaakt om samen te kunnen sporten én vooral plezier te beleven aan het bewegen samen. We werken op een rustiger tempo aan techniek en skill en sluiten af met een workout om op je eigen niveau te volbrengen naar jouw grens!

#grenzenverleggen #traintogether #achieftogether

Interesse?
Vraag je gratis proefles aan via crossfitdmd@division92.be.

CROSSFIT DENDERMONDE ROOSTER

Ons volledige sportaanbod ontdekken?

en_USEN

Waar starten?

Nieuw in de wereld van CrossFit? Dan is het starterspakket voor jou de beste deal!

Probeer nu 1 gratis proefles, gevolgd door 30 dagen toegang tot alle CrossFit WOD-lessen.