InfraFit Dendermonde

Wat is InfraFit juist?

Wij hebben onze intrek genomen in de groepspraktijk van Division92.

Ons concept is gebaseerd op Infrarood therapie en voeding , naast sporten in de infrarood cabines ( slimcab) kan je ook de vacubike met infrarood nuttigen en zijn er professionele lichaamsanalyses mogelijk die los of in combinatie met voeding advies kunnen gebruikt worden. Wij werken met de voedingsapplicatie InfraFit VYTAL deze app is ” top notch” en geeft super veel mogelijkheden van intolerantie tot voeding voorkeuren het kan allemaal.

Kortom sporten in verschillende vormen met infraroodtherapie en voedingsadvies in een leuk en warm concept want kwaliteit primeert boven kwaliteit!

“Quality is more important than quantity. One home run is much better than two doubles.”

InfraFit Dendermonde

Wat kan je bij ons verwachten?

De Infrafit Vacubike

In slechts 2 keer per week gedurende 24 minuten tijd fiets je je centimeters weg met de ‘Vacubike’!

Door middel van een speciaal pak ga je in een machine die tot aan je middel luchtledig wordt afgesloten. Door onderdruk in deze cabine gaan je bloed- en lymfevaten openzetten. Opgestapeld vet en afvalstoffen circuleren makkelijker door de opengezette vaten en worden afgevoerd. Je krijgt een strakkere huid en in vergelijking met fitnessoefeningen verlies je nu 4 x meer centimeters!

Voordelen? Sporten zonder pijn , verbeteringen doorbloeding en aanpakken van cellulitis , vermagerend effect en verhogen van je metabolisme!

We raden een 20 beurtenkaart voor een merkbaar resultaat, zoals bij alles is consistentie de sleutel tot jou succes!

Boek hier jou starters pakket en probeer de vacubike en warmtecabine beiden uit , een gesprek met een coach is tevens inbegrepen!

Wil je graag al onze abonnementen bekijken ? Kijken dan even bij prijzen.

InfraFit Dendermonde

De InfraFit warmtecabine

De cabine wordt verwarmd wat zorgt voor een betere bloedcirculatie, ontgifting en vetverbranding van uw lichaam. De infrarood- dieptewarmte geeft een snelle opwarming van het lichaam waardoor we direct calorieën gaan verbruiken en de vetreserves aanpakken. Dankzij de warmte kan u met minimale inspanningen maximale resultaten behalen.

Het unieke concept van warmtecabines zit in de combinatie van warmtebehandeling en infrarood, die tijdens de training voor een dubbel effect zorgen, namelijk verbetering van uw cellulitis en een minder pijnlijke spiertraining. Doordat u in de SlimCab uw oefeningen uitvoert al liggend is dit minder belastend voor uw lichaam.

De ideale beweging gebeurt tweemaal dertig minuten per week. De cabines zijn zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.

Voordelen? Vetverbranding en ontgiften ,centimeter- en gewichtsverlies ,strakkere huid en spierverstevigin,vermindering van stress en vermoeidheid minder spierpijn en een betere bloedcirculatie dus bestrijden van cellulitis.

Boek hier jou starters pakket en geniet van 2 beurten( infrarood en of vacubike) naar keuze en een info moment met 1 van onze coaches.

Wil je graag al onze abonnementen bekijken ? Kijk dan even bij prijzen.

Bijpassend voedingsadvies en screening?

en_USEN

Waar starten?

Boek jouw starters pakket en geniet van 2 beurten naar keuze, een lichaamsanalyse én een infomoment met 1 van onze coaches.

InfraFit