fbpx

GROEPSPRAKTIJK

The groundwork for all happiness is good health!

In ons multidisciplinair centrum streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen te helpen en ondersteunen in hun hulpvraag. Dit gaat van medische dienst verlening tot een ruim aanbod aan sport. Doordat we als experten de krachten bundelen in onze praktijk kunnen we je beter helpen.

Welkom bij Groepspraktijk & Gezondheidscentrum "Division92"

Division92 is een multidisciplinair centrum in Grembergen bij Dendermonde waarbij het welzijn van onze klant centraal staat.

Ontdek ons totaalaanbod op gebied van kinesitherapie en revalidatie, podologie , begeleiding bij je voedingspatroon, professionele lichaamsanalyse zwemlessen voor groot of klein of een uitgebreid aanbod aan sport.

CrossFit, Boxing lessen, personal training of sporten in onze infrarood cabines of fiets alles in aanwezig om jou te begeleiden bij je persoonlijke sportieve groei. Of je nu net begint met sporten of ervaren sporter bent we kunnen je helpen!

Alle trainingen gebeuren onder begeleiding van gediplomeerde en professionele trainers .

Ons eindoel? Een totaal concept waar je voor alle vragen en noden terecht kan omtrent gezondheid en welzijn.

Tot snel! Team Division92

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Uitgebreid aanbod sport & medische diensten

Division 92 begeleid je graag in elke mogelijke vorm van een gezonde levensstijl.

Ontdek hieronder ons totaalaanbod op gebied van revalidatie, podologie, voedingsadvies, screening ,InfraFit, zwemlessen voor groot of klein of een uitgebreid aanbod aan sportlessen.

Aanbod sport & beweging

Division92 IntraFit

InfraFit

Sporten in infrarood cabines, aan de slag met de vacubike met infrarood én professionele lichaamsanalyses die los of in combinatie met voeding advies beschikbaar zijn.

CrossFit Dendermonde Division92

CrossFit Dendermonde

Alleen sporten is leuk, maar in groep trainingen volgen is nog veel leuker! Samen deel je unieke CrossFit ervaringen met de andere teamleden. Maak jij binnenkort ook deel uit van ons CrossFit team?

Division92 bokslessen

Muay Thai Box lessen​

Muay Thai is echt een full body work-out. Je verbrandt heel wat calorieën en traint verschillende spiergroepen. Kom een van de groepslessen uittesten in Division 92.

division92 zwemlessen

Swimming lessons

Bij zwemacademie wonderwater bieden wij verschillende modules van lessenreeksen voor het aanleren van verschillende zwemtechnieken en zwemvaardigheden.​

Medische dienstverening

Voedingsadvies en screening

Probeer jij een vast en gezonde voedingsstructuur te creëren in jouw dagelijks leven? Wij bekijken via een uitgebreide voedingsintake samen met jou welke begeleiding bij jou past.

Podologist

Heb je klachten aan de onderste ledematen of lage rug, wil je advies of preventief gescreend worden? Iedereen kan bij onze podoloog een afspraak maken.

Physical therapist

Heb je spierpijn, gewrichtspijn, een blessure of andere klachten? Is het plots ontstaan of is de klacht al langdurig aanwezig? Moet je revalideren na een operatie? Dan kan kinesitherapie voor jou de oplossing bieden.

Chinese massages (tuina)

Net als bij Shiatsu gaat het bij Tuina om het oplossen van blokkades in het weefsel. De therapeut oefent druk uit op specifieke punten, waardoor energie en bloed weer vrij en gelijkmatig door het lichaam kunnen stromen.

Blijf op de hoogte!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 weeks ago

CrossFit Rookie Class - Maak Kennis met de Power van Samen Sporten! 🌟

Hey sportievelingen! 🏋️‍♂️✨

Benieuwd naar CrossFit, maar weet je niet waar te beginnen? Wij hebben dé oplossing: de CrossFit Rookie Class! 🎉👊

🗓 Elke woensdag om 17:00 uur.

Onder de inspirerende begeleiding van Coach Eveline, is deze les niet alleen toegankelijk voor iedereen, maar ook speciaal ontworpen voor ouders die samen met hun kinderen willen sporten! 🤸‍♀️👨‍👩‍👧‍👦

We hebben een sfeervolle video voor je gemaakt om een glimp op te vangen van de energie, het plezier, en de FUN die onze CrossFit Rookie Class biedt! 🎥🔥

Dus waar wacht je nog op? Duik in de actie, ervaar de kracht van samen sporten, en ontdek waarom CrossFit bij ons meer is dan een workout - het is een community! 💪🌐

👀 Bekijk de video nu en laat je inspireren!

Info ???
➡️ info@division92.be of reageer onder deze video met INFO<3 !

📆 Psst... Vergeet niet elke woensdag om 17:00 uur te checken voor de Rookie Class!

We kijken ernaar uit om samen met jou een workout te doen!

Sportieve groeten,
Division92
CrossFit Dendermonde
... See MoreSee Less

2 months ago

CrossFit Dendermonde heeft TOP nieuws!😍😍😍

Vanaf Maandag 9/10 breiden we ons trainingsaanbod nog verder uit.
Viktor zal het laatste uur OLY en CrossFit training op Dinsdag verzorgen, en Jasmien zal op Donderdag de gymnastics skill les geven. 🤩

Bovendien zal ze woensdag 2 uur van speciale gymnastics volume training verzorgen. Meer variatie en kansen om te groeien.
Blijf gemotiveerd en laat ons je naar nieuwe hoogten brengen!🤛💪🤝

Sportieve groeten en tot snel!

Team CrossFit Dendermonde Division92
Vincent-Eveline-Jasmien & Viktor.

Ben je geprikkeld en jaloers op het aanbod? Vraag je gratis proefles aan!
division92.trainin.app/checkout/P6XRA

#division92 #grembergen #crossfit #coaches #team #justgettingstarted #tryout #gratisproefles #variations #different #styles #achievemore
... See MoreSee Less

CrossFit Dendermonde heeft TOP nieuws!😍😍😍Vanaf Maandag 9/10 breiden we ons trainingsaanbod nog verder uit. Viktor zal het laatste uur OLY en CrossFit training op Dinsdag verzorgen, en Jasmien zal op Donderdag de gymnastics skill les geven. 🤩Bovendien zal ze woensdag 2 uur van speciale gymnastics volume training verzorgen. Meer variatie en kansen om te groeien. Blijf gemotiveerd en laat ons je naar nieuwe hoogten brengen!🤛💪🤝Sportieve groeten en tot snel!Team CrossFit Dendermonde Division92Vincent-Eveline-Jasmien & Viktor.Ben je geprikkeld en jaloers op het aanbod? Vraag je gratis proefles aan!https://division92.trainin.app/checkout/P6XRA#division92 #grembergen #crossfit #coaches #team #justgettingstarted #tryout #gratisproefles #variations #different #styles #achievemoreImage attachmentImage attachment
2 months ago

Proud coacheS part 3!

🏋️‍♀️ Geweldig nieuws! Ella, Milla en Auke hebben zich geplaatst voor het talententeam gewichtheffen! 🎉🥇🏋️‍♀️

Wij zijn ontzettend trots op hun harde werk, toewijding en doorzettingsvermogen. Ze hebben laten zien dat ze talent hebben voor gewichtheffen. 💪💪💪

Laten we ze allemaal feliciteren en verder aanmoedigen op hun toekomst en geweldige prestatie! 🎉🎉🎉

#gewichtheffen #talententeam #trots #doorzettingsvermogen #divsion92
#kids #crossfit #dendermonde Eveline Quintelier Tom Goegebuer Bieke Vandenabeele
... See MoreSee Less

Meer laden

Lees onze reviews

en_USEN